خبرها
سخنرانی علمی
شنبه 28 شهریور 1394

روز دوشنبه مورخ 16/6/94 سخنرانی علمی تحت عنوان "آشنایی با مبانی پیش نیاز های قبل از استقرارسیستم (HACCP) در واحد های فرآوری آبزیان" توسط مهندس فریدون رفیع پور از کارشناسان مرکز ارائه گردید...


مهندس رفیع پور در این سمینار با اشاره به علل گرایش صنعت غذابه سمت این سیستم:
- گسترش بیماری ناشی از مصرف غذای آلوده
- افزایش آگاهی نسبت به پیامد های اقتصادی
- تغییر روش زندگی
- افزایش گردشگران و تجارت جهانی
- افزایش آگاهی مصرف کنندگان نسبت  به ایمنی غذا
- توسعه صادرات

رفیع پور درادامه بطور کامل وبه تفکیک از پیش نیاز های پنج گانه واحد فرآوری شامل :GMP-عملیات خوب تولید-GHPعملیات خوب بهداشت trainningآموزش –C&Dضدعفونی وپاک کننده ها وLaboratory  Systemآزمایشگاهها راقبل ازاسقرار سیستم تشریح نمودند واهمیت آنرا در پیاده سازی وهمچنین اثر بخشی آن در اسقرارسیستم حصپ راضروری دانستند.
ایشان در پایان پیشنهاد نمودند با توجه به بستر بوجود آمده برای صادرات فرآورده های شیلاتی و همچنین وجود تقاضای صاحبان صنایع شیلاتی به استقرار سیستم حصپ نسبت به برگزاری کارگاه آموزشی با همکاری اداره غذا ودارو در محل این مرکز برای بخش خصوصی اقدام گردد.
 




تعداد بازديد:257