خبرها
سخنرانی علمی
چهار شنبه 15 مهر 1394

روز چهارشبه مورخ 15/7/94 سخنرانی علمی توسط سرکار خانم مهندس خدابنده با عنوان باقیمانده ها و آلاینده های شیمیایی در فرآورده های غذایی در سالن همایش بخش فرآوری آبزیان برگزار گردید...


در این سخنرانی ، ابتدا در باره گروه بندی مخاطرات فعلی که فرآورده های غذایی و مخصوصا محصولات شیلاتی را تهدید میکنند توضیح داده شد و در ادامه در باره تعاریف امنیت غذایی ، عوامل بیماریزا ، عوامل فساد ( طبیعی و ثانویه ) ، روشهای تشخیص مدرن و مزایایی آنها به تفکیک ، روشهای نگهداری جدید مانند تغلیظ کردن ، روشهای کنترل با استفاده از کدکس (Codex ) ، تعاریف E number و LD50 و اثرات آلایند ها پس از مصرف در مورد بحث قرار گرفت. 






تعداد بازديد:327