مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 9 فروردین 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
قزل آلا با سس مخصوص
يک شنبه 26 مهر 1394
>>صغری کمالی

 مواد لازم
ماهی قزل آلا                                          به تعداد لازم  
روغن زیتون                                           2 قاشق غذا خوری
مرزه گشنیز جعفری و شوید خورد شده        3 قاشق غذا خوری
سیر                                                      3 حبه
پوست رنده شده لیمو ترش                        1 عدد
نمک و فلفل                                          به میزان لازم
آب لیمو ترش تازه                                 به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا بر روی شکم ماهی یک شکاف طولی ایجاد کرده و شکم ماهی را به طور کامل خالی می کنیم وبعدکاملا شستشو می دهیم حالا به طور عرضی بر روی ماهی چند شکاف ایجاد می کنیم. سپس در یک ظرف روغن زیتون، سبزیجات خرد شده ، نمک و فلفل ، پوست لیمو ترش و مقداری آب لیمو ریخته و به طور کامل مخلوط می کنیم  سس آماده شده را بر روی ماهی ریخته تا کاملا به این سس آغشته شوند و به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم بعد از این مدت ماهی ها را با ورق آلومینیومی پوشانیم و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد  به مدت 20-25 دقیقه قرار میدهیم و در صورت تمایل اگر خواستید که برشته شود بعد از پخت اولیه ورق آلومینیومی را برداشته و دوباره در قسمت بالای فر قرار می دهیم تا زمانی که برشته شود . در این زمان ماهی آماده سرو کردن می باشد.

 


تعداد بازديد:715
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar