مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 31 فروردین 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
خوراک ماهی کیلکا با خامه
چهار شنبه 7 مهر 1395
>>فریدون رفیع پور

مواد لازم:

1- ماهی کیلکا 750گرم

2- سیب زمینی یک کیلو گرم

3- پیاز 150گرم

4- خامه 200گرم

5- فلفل 3گرم

6- زیره 1گرم

7- نمک 2گرم

8- کره 20گرم

طرز تهیه:

ماهی کیلکا راپاک نموده(سر زنی وتخلیه امعاء، احشاء)وبلا فاصله شستشو میگردد وسپس پیاز وسیب زمینی را پوست کنده وبصورت خلال وورقه نازک درآورده و به همراه کره با کمی نمک وفلفل در ظرف مناسب قرار داده با شعله ملایم حرارت میدهیم وسپس ماهی هارا به همراه پیاز مرتب در روی ورقه های سیب زمینی قرار مدهیم طوری که بالا وپایین ماهی ها پیاز وسیب زمینی قرار گیرد و درادامه کمی نمک فلفل وزیره به همراه نیمی از خامه راروی سیب زمینی پخش نموده ودر طبقه اول فر به مدت 45 دقیقه مراحل پخت انجام میشودوبقیه خامه را اضافه نموده وبه مدت 10دقیقه ظرف را در بالای فر قرار میدهیم. 


تعداد بازديد:992
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar