خبرها
مصاحبه با خبرگزاری ایرنا
يک شنبه 11 مهر 1395

در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری ایرنا روز یکشنبه مورخ 28/6/95 ، قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان از تولید تنقلات خشک شیلاتی از ماهی کیلکای دریای خزر خبر داد...


در این مصاحبه جناب آقای مهندس زارع اظهار کرد: ماهی کیلکا از نظر دارا بودن میزان پروتئین و اسیدهای چرب غیراشباع امگا3 بسیار با ارزش است. وی خاطر نشان کرد: به منظور افزایش میزان مصرف انسانی این ماهی در جامعه مخصوصا برای قشر جوان و نوجوان برای نخستین بار تولید کیلکای خشک طعم دار در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تولید شد.

زارع ، از مزایای این محصول را علاوه بر ارزش غذایی بالا در مقایسه با سایر تنقلات معمول در صنایع غذایی کشور، ماندگاری بسیار خوب در دمای معمولی محیط عنوان کرد.

وی تصریح کرد: در این تحقیق چهارنوع محصول به صورت کیلکای خشک طعم دار نمکی ، کیلکای خشک طعم دار سرکه ای، کیلکای خشک با طعم سس گوجه فرنگی و کیلکای خشک با طعم خردل تولید شده است. به گفته وی این محصول در سطح نیمه صنعتی تولید شده و در صورت سفارش برای بخش خصوصی کشور آماده تولید در سطح صنعتی است.

 





تعداد بازديد:549