خبرها
برگزاری کارگاه آموزشی دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان
سه شنبه 19 بهمن 1395

روز چهارشنبه مورخ 13/11/95 کارگاه آموزشی با عنوان " اندازه گیری قدرت ژلی سوریمی(گوشت پالایش شده ماهی)" توسط آقای مهندس رفیع پور دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان به صورت آموزش تئوری و عملی برگزار شد...


در این دوره نحوه تهیه سوریمی و همچنین ارزیابی کیفیت سوریمی (خام ویخ زده) با دو روش فیزیکی (تعیین حالت ارتجاعی نمونه با دستگاه رئومتر ، مقدار سفیدی نمونه بادستگاه سنجش سفیدی)و حسی(آزمایش تا کردن ، آزمایش گاز زدن) برای فراگیران و کارشناسان شیلاتی ارائه شد. 





تعداد بازديد:508