خبرها
تولید پودر سوپ میگو از میگوی ریز آب شیرین تالاب انزلی
دو شنبه 26 تیر 1396

در راستای اجرای پروژه تولید فرآورده های خشک غذایی از میگوی ربز آب شیرین تالاب انزلی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژو هشکده در تاریخ 21/٤/95 پودر سوپ میگو آماده مصرف برای اولین بار در کشور تولید شد...


مراحل خشک کردن میگو به سه روش صنعتی و بهداشتی انجام شده و در فرمولاسیون تولید پودر از یازده افزودنی مجاز بعنوان طعم دهنده ، حجیم کنده ، امولسیون کننده و نگهدارنده طبیعی استفاده شده است. دانش فنی این پروژه پس از طی مراحل آزمایشی تعیین طول مدت مجاز نگهداری در دمای محیط و انتخاب بسته بندی مناسب آماده انتقال به بخش خصوصی است. 




تعداد بازديد:502