خبرها
سخنرانی علمی
شنبه 23 دی 1396

هشتمین سخنرانی علمی تحت عنوان " اثرات فیلم های خوراکی در کیفیت و ماندگاری فرآورده های شیلاتی " توسط جناب آقای مهندس زارع گشتی، مورخ 18/10/96 در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد...


 مهندس زارع گشتی در این ارائه، ابتدا کلیاتی در مورد فیلم های خوراکی ، انواع فیلم ها و مکانیزم عمل آنها دربسته بندی فرآورده های شیلاتی  اشاره نمودند. در ادامه چند نمونه از مقالات علمی تخصصی در این زمینه را  بطور مبسوط گزارش دادند. در پایان جلسه نیز پرسشهای علمی مطرح و توسط سخنران محترم پاسخ داده شد.





تعداد بازديد:176