خبرها
دومین کارگاه آموزشی با عنوان فرآورده های خمیری ماهی
يک شنبه 20 اسفند 1396

دومین کارگاه آموزشی با عنوان فرآورده های خمیری ماهی در تاریخ 29 بهمن ماه 96 در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار گردید...


این کارگاه تخصصی یک روزه، بصورت تئوریک و عملی با حضور  14 نفر فراگیر از دانشگاهها و اداره نظارت و اداره استاندارد و صنایع بخش خصوصی با محوریت ترویج فرآورده هایی خمیری ماهی مانند انواع فیش بال خام ، سوخاری ، سوریمی ، برگر و فینگر ، گوشت چرخ کرده و روش های پوست و استخوان گیری ، روش های افزودنی ، نگهداری و بسته بندی برگزار گردید.


 





تعداد بازديد:506