مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
رولــت سـبـزی و مــاهــی
جمعه 17 آذر 1391
مینا احمدی
>>

 مواد لازم
ماهی قزل آلا: 1 عدد کوچک
آب‌لیمو: 2 قاشق سوپ خوری
ادویه*: جمعاً یک قاشق سوپ خوری
نمک و روغن:  به میزان لازم
سبزی کوکو:  500 گرم
تخم مرغ:  3 عدد
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
آرد سفید: 1 قاشق سوپ‌خوری
روغن مخصوص سرخ‌کردنی: یک سوم پیمانه
 *  پودر سیر، زردچوبه، جوز هندی، پودر زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه
طرز تهیه
• ماهی قزل آلا را به همراه آب‌لیمو و ادویه و نمک با مقداری روغن داخل تابه سرخ کنید تا مغز پخت شود.
• سپس استخوان‌های آن را جدا نموده و ماهی را ریش ریش کنید.
• در ظرفی جداگانه، سبزی کوکو را با تخم‌مرغ، نمک، فلفل سیاه و آرد ترکیب کرده و داخل تابه‌ای بزرگ سرخ کنید.
• پس از آنکه تخم مرغ آن پخته شد؛ شعله را خاموش نمایید.
• حال، ماهی‌های ریش شده را در وسط کوکو قرار دهید و سبزی را رول کنید و داخل فویل آلومینیوم بپیچید و در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود و فرم بگیرد سپس برش بزنید.


تعداد بازديد:591
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar