مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
ماهی سفید شکم پر (گرد پیچ - غذای محلی شمال)
جمعه 17 آذر 1391
فرشته خدابنده
>>

 مواد لازم :
ماهی سفید،گردو،تمبرهندی،سبزیجات معطر،نمک وفلفل و ادویه
طرز تهیه:
ماهی سفید را بعد از شستشو تخلیه امعاء و احشاء کرده سپس موادی را که شامل گردو سائیده شده،تمبرهندی ،سبزیجات معطر،نمک و فلفل و ادویه با هم مخلوط می کنیم و در داخل شکم ماهی قرار می دهیم و ماهی شکم پر راد اخل قابلمه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا بخارپخت شود.


تعداد بازديد:718
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar