مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
قلیه ماهی (غذای محلی شمال)
جمعه 17 آذر 1391
فرشته خدابنده
>>

 موادلازم:
سر ماهی ،سبزیجات معطر،روغن،پیازرنده شده و سرخ شده،تمبرهندی،نمک وفلفل و ادویه
طرز تهیه:
چند عدد سر ماهی را شسته و تخلیه آبشش کرده ودر روغن سرخ کرده در ظرفی گذاشته و سبزیجات معطر(شنبلیله وجعفری،گشنیز،نعناع)را شسته و خرد کرده و تفت داده و سپس یک لیوان آب و تمبرهندی نمک وفلفل و ادویه و پیاز رنده شده و سرخ شده اضافه کرده و وقتی که سبزیهای معطر جا افتاد و ماهیهای سرخ شده را هم اضافه می کنیم.


تعداد بازديد:633
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar