مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کباب ماهی قزل آلا
شنبه 12 اسفند 1391
صغری کمالی
>>

مواد لازم:
   فیله ماهی قزل آلا 200                                 گرم
   روغن زیتون                                           یک چهارم فنجان
   سس سویا 2                                          قاشق غذاخوری
   سرکه بالزامیک   2                                    قاشق غذاخوری
   پیاز خرد شده   2                                       قاشق غذاخوری
   شکر قهوه ای                                      یک و نیم قاشق چای خوری
   سیر کاملاً خرد شده                              یک حبه
   زنجبیل آسیاب شده                             سه چهارم قاشق چای خوری
   فلفل قرمز                                         یک دوم قاشق چایخوری
    نمک                                               یک هشتم قاشق چای خوری
 
طرز تهیه:
ابتدا فلفل قرمز را با رنده ریز و پیاز را با رنده درشت، رنده کنید.
سپس دو قاشق غذاخوری پیاز و نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز رنده شده را با روغن زیتون و سس سویا و سرکه بالزامیک و سیر و شکر قهوه‌ای و زنجبیل و نمک، مخلوط کنید. آن‌ها را خوب به هم بزنید.
فیله‌های ماهی را داخل یک ظرف شیشه ای بگذارید و مواد مخلوط شده را روی آن‌ها بریزید.
سطح ظرف را کاملاً با پلاستیک بپوشانید و آن را به مدت 4 الی 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
منقل یا کباب پز را گرم نمایید. توری کباب پز را کمی چرب کنید و آن را در فاصله 13 سانتیمتری شعله یا زغال، قرار دهید. ماهی را از یخچال خارج نمایید. اطراف آن را کمی تمیز کنید و روی کباب پز بگذارید.
هر از چندگاهی آن را بچرخانید تا هر دو طرف ماهی، کبابی و پخته شود.


تعداد بازديد:645
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar