مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
سالاد تابولی
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392
مینا احمدی
>>

 این سالاد از ترکیب گندم ؛ ادویه ؛ آب لیمو ؛ نعنا؛ جعفری؛ ماهی پخته ، ماهی کنسرو شده و یا آبزیان دیگر تهیه شده و بسیار اشتها آور می باشد.
مواد مورد نیاز برای 6 نفر:
- آب جوشیده                                          یک فنجان
- گندم درشت                                         یک فنجان
- میگوی کنسرو شده یا
 یک فنجان گوشت                                  450 گرم
خرچنگ دراز آب شیرین
- ساردین کنسرو شده                                380 گرم
 یا شک ماهی یا ماهی آزاد
- نعناع تازه و خرد شده یا
2 قاشق سوپ خوری نعناع خشک            یک چهارم فنجان
-جعفری تازه و خرد شده                        یک چهارم فنجان
- پیاز قطعه قطعه شده                                3 عدد
- سیر ریز شده                                         2 حبه
- گوجه فرنگی                نصف فنجان
- آب لیمو ترش                                      یک چهارم فنجان
- پوست لیموی سائیده شده                            نصف
- روغن زیتون                                 3 قاشق سوپ خوری
- فلفل سیاه تازه                            نصف قاشق چای خوری
از آبزیان دیگر که با استفاده از این روش ، می توانند مورد استفاده قرار گیرند ؛ عبارتند از میگو؛ ساردین؛ شگ ماهی ؛ ماکرل؛ خرچنگ دراز آب شیرین ؛ اسکوئید ؛ تن؛ نیزه ماهی ، سرخو ؛ کوسه ؛ گیش ماهی و یا هر ماهی و آبزی دیگر.
روش تهیه:
1-در یک کاسه، گندم و آب جوش را باهم مخلوط کرده و اجازه دهید تا آب جذب گردد. برای حبوبات از 4/3 فنجان آب باید استفاده گردد.
2-هنگامی که بلغور خنک شد، سایر موارد را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید ؛ سپس آنرا در یخچال قرار دهید . این سالاد را می توانید همراه با ماست و خیار ، میل کنید


تعداد بازديد:542
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar