مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
پیتزای تون ماهی و پیازچه
سه شنبه 12 شهریور 1392
صغری کمالی
>>

 کنسرو ماهی تون: 2 قوطی
نان  پیتزا :  4عدد
پنیر پیتزای رنده شده: 400 گرم
گوجه فرنگی : 5 عدد
پیاز چه خرد شده : 1 فنجان
فلفل دلمه ای خرد شده :نصف فنجان
قارچ ورقه شده : 2 عدد متوسط
جعفری و نعنای خرد شده : نصف فنجان
زیتون : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم

ابتدا بر روی نان پیتزا ،گوجه فرنگی های خرد شده را می ریزیم سپس پیازچه ، کنسرو ماهی تون را که کاملا خرد شده را می ریزیم، و در آخر جعفری و نعنا، فلفل دلمه ای ، قارچ، زیتون ،نمک و فلفل را به مواد پیتزا اضافه می کنیم و حالا نوبت پنیر پیتزا می باشد که کاملا سطح آن را باید بپوشانیم و حالا پیتزای آماده شده را در طبقه وسط فر با حرارت 300 درجه فارنهایت قرار می دهیم تا زمانی که روی پیتزا طلایی شود .


تعداد بازديد:483
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar