مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
تورتیلای ماهی قزل آلا
سه شنبه 12 شهریور 1392
صغری کمالی
>>

 

مواد لازم:

فیله ماهی قزل آلا:   نیم  کیلو گرم

ریحان و جعفری:      به مقدار لازم

نمک و فلفل:            به مقدار لازم

نان باگت:              به تعداد نفرات

پنیر پیتزا کم چرب:      یک دوم فنجان

 کاهو :                   به مقدار لازم

 گوجه فرنگی :            2عدد

 

 

فیله ماهی را پخته تکه تکه می کنیم و کنار می گذاریم سپس با ریحانٰ نمک و فلفل  مخلوط می کنیم و این مخلوط را روی قطعات نان پخش می کنیم و از پنیر پیتزا روی آنها ریخته و برگ کاهو و گوجه فرنگی را روی مواد می چینیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود پس از خنک شدن آماده سرو می باشد.


تعداد بازديد:435
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar