مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
خوراک لوبیا با تن ماهی و قارچ
سه شنبه 12 شهریور 1392
فاطمه نوغانی
>>

 مواد لازم :
- سیر دو حبه
- تن ماهی و پیاز متوسط هر کدام یک عدد
- لوبیا چیتی پخته شده یک پیمانه
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
- قارچ 200 گرم
- سیر داغ و رب گوجه هر کدام یک قاشق غذاخوری
- کره ۵۰ گرم
- فلفل، نمک، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
لوبیا چیتی را به همراه پیاز خلال شده، سیر، روغن زیتون، فلفل و زردچوبه می‌گذاریم بپزد تا آب آن تبخیر شود. در انتها رب هم به آن اضافه می‌کنیم. کره را آب کرده و تن‌ماهی رادر آن تفت می‌دهیم. قارچ، پیاز و سیر داغ را به آن می‌افزاییم و مجددا تفت داده و لوبیا چیتی را به مواد فوق اضافه کرده و می‌گذاریم جا بیفتد.


تعداد بازديد:427
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar