گوشت چرخ شده ماهی : 500 گرم پیاز : 400 گرم فلفل دلمه ای : 1 عدد جعفری خرد شده : نصف فنجان فلفل سیاه و نمک : به مقدار لازم ادویه کاری : 1 قاشق چای خوری نان لواش: به تعداد نفرات روغن : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم ،سپس گوشت ماهی و فلفل دلمه ای خرد شده را با پیاز تفت می دهیم و در آخرجعفری خرد شده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم وقتی که تفت داده شد کنار می گذاریم حالا نان را به 3 قسمت تقسیم می کنیم و مایه آماده شده را لای آن می ریزیم وبه صورت سه گوش می پیچیم. سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ می کنیم .
|