مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
شامی جعفری با میگو
سه شنبه 12 شهریور 1392
فاطمه نوغانی
>>

  مواد لازم :
میگو:۵۰۰ گرم
شیر: یک سوم لیوان
پودر سوخاری: 1 لیوان
تخم مرغ: 3 عدد
جعفری خرد شده: نصف لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه:میگوهای پاک شده را با کمی نمک در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، سپس آن ها را در آبکش ریخته و بعد از این که آب آن رفت با چرخ گوشت، آن ها را چرخ کنید.
پودر سوخاری، جعفری و شیر را به گوشت چرخ شده میگو اضافه نموده سپس ادویه ها را به میزان دلخواه به مواد افزوده و کاملا هم بزنید. روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از این که گرم شد مقداری از خمیر را برداشته و با دست آن را پهن کنید و به شکل شامی در روغن سرخ کنید.

 


تعداد بازديد:419
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar