برای تنوری کردن ماهی ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم می کنیم، سپس حرارت را پایین آورده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. مواد لازم: سیر: 2 حبه، کوبیده شود. زیره: یک قاشق چایخوری فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری زعفران آب کرده: نصف فنجان فیله ماهی: 4 عدد روغن: به مقدار لازم پوست لیمو ترش رنده شده : 1 قاشق چایخوری برای سس نعنا: نعنای کاملا خرد شده: یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده: یک حبه کوچک خیار کوچک: یک عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شود. آب تمر هندی: 100 گرم نمک و فلفل به اندازه لازم طرز تهیه: درون یک کاسه، سیر، زیره، فلفل قرمز، زعفران و نمک و پوست لیمو ترش رنده شده را با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آنها را مخلوط کنید. *تهیه سس: نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید سپس آب تمر هندی و در نهایت نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آنها را هم بزنید . سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید. فیله های ماهی را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید. ماهی را با حرارت متوسط گریل به مدت 30 – 25 دقیقه بپزید. گاهی ماهی را برگردانده با بقیه روغن چرب کنید. ماهی تنوری شده را با سس مخصوص تمر هندی و نعنا میل کنید. |