مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   يک شنبه 25 شهریور 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
استیک ماهی
جمعه 26 مهر 1392
صغری کمالی
>>

 مواد لازم :
ماهی فیتوفاک: 500 گرم
پیاز رنده شده : 1 عدد بزگ
زعفران آب کرده: نصف فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
لیمو ترش تازه : 1 عدد بزگ
طرز تهیه: ابتدا ماهی را تمیز و تکه تکه کرده ، شستشو می دهیم سپس  آنها را در مخلوط پیاز ، زعفران، نمک وفلفل و آب لیمو ترش به مدت 2 ساعت در یخچال  قرار داده و بعد از گذشت این زمان آنها را در ماهی تابه ای که روغن آن داغ شده سرخ
می کنیم .


تعداد بازديد:833
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar