پرسش :با سلام و روز بخیر . بنده تولیدکننده ماهی قزل آلا در استخر ذخیره کشاورزی هستم . می خواستم در خصوص بهداشت و سلامت محصول اطلاعاتی کسب کنم . مثلا چه فاکتورهایی و با چه میزانی دریک محصول سالم تعریف شده است و دیگر اینکه آیا برچسبی با عنوان ماهی سالم توسط مراجع ذیصلاح برای متقاضی صادر میشود و چه مراحلی به این منظور باید طی گردد ./ با تشکر فراوان پاسخ :با سلام و تشکر از بازدید شما از سایت مرکز ، برای گرفتن بر چسب در حوزه سلامت و بهداشت ماهی ، به اداره کل دامپزشکی استان خود مراجعه نمائید .
تاريخ پرسش : شنبه 6 مهر 1392
تاريخ پاسخ : دو شنبه 29 مهر 1392
تعداد بازديد1004
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی