مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
رولت میگو
دو شنبه 9 دی 1392
>>فاطمه نوغانی

مواد لازم
خمیر پیراشکی 500 گرم
میگو 20 - 25 عدد
زنجبیل ساطوری یک قاشق چای‌خوری
نمک  نصف قاشق چای‌خوری
گوجه گیلاسی  10 عدد 
بمیزان لازم نمک و فلفل
آب‌لیمو دو قاشق غذاخوری
روغن دو قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه
خمیر را باز کرده و مانند برش پیتزا هر کدام را به هشت بخش تقسیم می‌کنیم.
آب‌لیمو، نمک و فلفل را به همراه میگوهای خرد شده در تابه می‌ریزیم و حرارت می‌دهیم. رنگ میگو که تغییر کرد روغن و گوجه را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا میگوها بپزند. مدت زمان لازم برای پخت میگو شش تا هشت دقیقه است و در آخرین لحظه زنجبیل تازه را افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم.
سپس یک قاشق از مواد را برداشته در ابتدای خمیر ریخته و به سمت رأس مثلث می‌پیچیم و بعد در روغن سرخ می‌کنیم.
می‌توانید رول‌ها را در سینی فر چیده و روی هر کدام مقداری زرده تخم‌مرغ بمالید و 10 دقیقه حرارت  بدهید. حرارت مطلوب برای فر 200 درجه سانتی‌گراد می‌باشد.


تعداد بازديد:885
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar