مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
سوپ ماهی کپور
شنبه 14 دی 1392
>>فاطمه نوغانی

مواد لازم برای ۲ نفر:
ماهی کپور                     ۵۰۰گرم
روغن                          ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه    ۱قاشق چای خوری
پودرکاری                ۱قاشق چای خوری
آرد                       ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز                      ۲۵۰گرم
شنبلیله                     ۵۰ گرم
قارچ                         100 گرم
فلفل دلمه نگینی          2 قاشق غذا خوری
تمبرهندی                    ۱۵۰گرم
پیازمتوسط                    ۲عدد
سیر                            2حبه
طرزتهیه:
سیروپیاز را در روغن سرخ کرده وقتی طلائی رنگ شد، گشیز وشنبلیله ساتوری شده را در آن بریزید. پس از اینکه سبزی بخوبی سرخ شد، پودرکاری، زردچوبه و آرد را در آن ریخته و تفت بدهید. تمبرهندی را که قبلاً در یک لیوان آب خیس نموده اید، از صافی عبور داده وهسته های آنرا بگیرید. سپس آب تمبرهندی،قارچ، فلفل دلمه ای،نمک و فلفل را در سوپ ریخته بگذارید به مدت 30 دقیقه بجوشد. پس از آن ماهیها را که سر و دم آنها را بریده وتمیز نموده اید همچنین محوطه داخل شکمی آن را کاملآ تمیز نموده، در قابلمه ریخته ودر حرارت کم بمدت یک ساعت دیگر بجوشانید تا سوپ شما کاملا جاافتاده و قابل سرو گردد.


تعداد بازديد:358
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar