مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
پلو ماهی قالبی
دو شنبه 16 دی 1392
>>مینا احمدی

مواد لازم:
برنج      دو پیمانه
فیله ماهی پخته شده   150 گرم
پیاز      یک عدد
سبزی(گشنیز, جعفری,تره, شوید)    چهار قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده        دو قاشق غذا خوری
روغن زیتون و نمک              به میزان لازم
● طرز تهیه
سبزی ها را با کمی روغن تفت دهید. برنج را به همراه نمک و روغن بپزید. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس به آن فیله ماهی خردشده را اضافه کنید. قالب را چرب کرده و ته قالب را برنج زعفرانی بریزید. سپس کمی از برنج را با فیله ماهی مخلوط کرده و مقداری را نیز با سبزیجات تفت دهید و هر کدام را به ترتیب روی برنج زعفرانی بریزید، سپس در بشقاب برگردانید.


تعداد بازديد:402
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar