مواد لازم ماهی شیر 500 گرم زعفران آب کرده دو قاشق سوپخوری نمک یک قاشق چایخوری روغن زیتون 50 گرم پیاز یک عدد پودر سیر و زنجبیل نصف قاشق چایخوری آبلیمو نصف لیوان طرز تهیه: ماهی را پس از شستن داخل پیاز رنده شده و ادویه ، نمک ؛ آبلیمو و زعفران به مدت دو ساعت می خوابانیم تا مزه دار شود ؛ به آن روغن زیتون میزنیم و داخل ظرف چدن یا روی گریل سرخ می کنیم ، وقتی هردو طرفش خوب سرخ شد ، داخل دیس چیده و با سس قارچ و سبزیجات میل می کنیم
|