مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
شامی ماهی
دو شنبه 16 دی 1392
>>مینا احمدی

 مواد لازم :
فیله ماهی   نیم کیلو
آرد نخود یا پودر نان 120 گرم
نمک، فلفل وادویه بمیزان لازم
تخم مرغ  3 عدد
سیب زمینی پخته  3 عدد متوسط
پیاز   2 عدد
روغن   برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ماهیها را با سیب زمینی پخته و پیازها چرخ می کنیم . نمک ، فلفل و ادویه و تخم مرغ ها را بهم می زنیم و خوب ورز می دهیم. در صورت شل بودن کمی پودر نان به آن اضافه می کنیم تا کمی سفت شود. سپس گلوله ای به اندازه یک گردو برداشته و آنرا پهن می کنیم و در روغن گرم با حرارت ملایم آنرا سرخ می کنیم.


تعداد بازديد:490
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar