مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
شنیسل میگو
دو شنبه 16 دی 1392
>>مینا احمدی

 مواد لازم  برای چهار نفر : 
میگو   1 کیلوگرم
 تخم مرغ   3 عدد
 آرد    5/1 لیوان
 پیاز    1 عدد
ماست   2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر  1 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل  به میزان لازم

طرز تهیه

میگو را در آب نمک جوشانده پس از خنک شدن پوست آن را جدا نموده و روده پشتی را خارج می نماییم . پس از شستشو دوباره می گذاریم تا کامل خشک شود . پیاز را رنده کرده و آب آن را با تنظیف گرفته و روی میگوها میریزیم و نمک و فلفل مورد دلخواه را بر روی آن می پاشیم . تخم مرغها را شکسته و خوب بهم می زنیم سپس آرد را به آن افزوده ماست و بکینگ پودر را با کمی نمک اضافه نموده مجدداً بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شوند هر کدام از میگوها را به مایه حاصل از تخم مرغ و آرد و ماست فرو برده و در داخل تابه محتوی روغن داغ تا تبدیل شدن به رنگ طلایی، سرخ میکنیم  وقتی  تمام میگوها به همین روال سرخ شدند در دیس چیده و از سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی و جعفری برای تزیین آن استفاده می کنیم .

 


تعداد بازديد:438
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar