مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
بنیه میگو
دو شنبه 16 دی 1392
>>مینا احمدی

مواد لازم
میگو                   250 گرم
آب پیاز         نصف قاشق غذاخوری
تخم مرغ               یک عدد
نمک و فلفل         به میزان لازم
آرد                   4/1 پیمانه
ماست        یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر    یک قاشق مربا خوری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
پودر سیر        یک قاشق چایخوری

طرز تهیه
بعد از تمیز کردن میگوها آنها را شسته با آب پیاز ؛ نمک و فلفل مخلوط می کنیم . تخم مرغ را خوب هم زده و به آن آرد ؛ ماست؛ نمک ؛ پودر سیر و بکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم، میگوها را در مایه غلتانده و در روغن سرخ می کنیم تا به رنگ طلایی در آید. این غذا در کنار سیب زمینی سرخ شده، لیموترش تازه و سس تارتار بسیار لذیذ است.
 


تعداد بازديد:379
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar