مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
قزل آلا گریل شده
دو شنبه 16 دی 1392
>>مینا احمدی


مواد لازم
فلفل دلمه ای سبز       یک عدد
پیاز                             یک عدد
ماهی قزل آلا              به تعداد افراد
زعفران ، زنجبیل، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده؛ سپس ماهی ها را درون آن می گذاریم و روی آن زنجبیل؛ نمک و فلفل می ریزیم و ماهی ها را در مواد می خوابانیم . آن گاه ماهی را گریل می کنیم و می توانید برای تزئین روی آن را زعفران بمالید و از برنج سه رنگ استفاده کنید  


تعداد بازديد:371
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar