مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
خوراک میگو با ریحان و جعفری
چهار شنبه 25 دی 1392
>>صغری کمالی

مواد لازم:     
میگو                            500 گرم
سیر رنده شده                  2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل قرمز              به میزان لازم
آب لیمو ترش                   نصف پیمانه
ریحان و جعفری خرد شده     نصف پیمانه
کره                            50 گرم
روغن زیتون                   به میزان لازم

ابتدا روغن زیتون را در ماهی تابه ریخته تا مقداری گرم شود بعد میگوها ی پوست کنده شده را همراه نمک و فلفل، سیر رنده شده تفت می دهیم ، وقتی که مقداری طلایی شد آب لیمو ترش ، کره و ریحان  را اضافه می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند در آخر میگوهای پخته شده را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و مقدار سسی که در ماهی تابه باقی مانده است را با بقیه آب لیمو ترش مخلوط کرده و روی میگو ها می ریزیم .البته باید ذکر شود که این غذا همراه نان تست سرو می شود.


تعداد بازديد:420
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar