مواد لازم: میگو 500 گرم سیر رنده شده 2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل قرمز به میزان لازم آب لیمو ترش نصف پیمانه ریحان و جعفری خرد شده نصف پیمانه کره 50 گرم روغن زیتون به میزان لازم ابتدا روغن زیتون را در ماهی تابه ریخته تا مقداری گرم شود بعد میگوها ی پوست کنده شده را همراه نمک و فلفل، سیر رنده شده تفت می دهیم ، وقتی که مقداری طلایی شد آب لیمو ترش ، کره و ریحان را اضافه می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند در آخر میگوهای پخته شده را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و مقدار سسی که در ماهی تابه باقی مانده است را با بقیه آب لیمو ترش مخلوط کرده و روی میگو ها می ریزیم .البته باید ذکر شود که این غذا همراه نان تست سرو می شود.
|