مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
دلمه گوجه فرنگی با گوشت چرخ شده ماهی
چهار شنبه 25 دی 1392
>>صغری کمالی

مواد لازم:
گوجه فرنگی                            4 عدد
قارچ                                     200 گرم
گوشت چرخ شده ماهی           100 گرم
پیاز خرد شده                            1 عدد
فلفل دلمه سبز نگینی شده        نصف پیمانه
نمک و فلفل و ادویه کاری            به میزان لازم

گوجه فرنگی ها را شسته خشک می کنیم،سر گوجه فرنگی را بریده وداخلشان را بوسیله قاشق خالی می کنیم کنار می گذاریم سپس داخل گوجه هارا نمک پاشیده و وارونه می کنیم  تا آب آنها کشیده شود.کره یا روغن را در ماهی تابه ریخته تا گرم شود ، گوشت چرخ شده ماهی را همراه با نمک و ادویه کاری بخوبی تفت می دهیم تا بوی ضخم آن گرفته شود سپس قارچ، پیاز،فلفل دلمه خرد شده ومواد داخل گوجه فرنگی را که خالی کرده بودیم اضافه می کنیم  وقتی که کاملا تفت دادیم ، داخل گوجه فرنگی هارا بوسیله این مواد پر کرده و سر آنها را نیز گذاشته و در فر برای مدت 10 دقیقه با حرارت 250 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.               
 


تعداد بازديد:379
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar