مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
لازانیا لقمه ای ماهی و گردو
دو شنبه 7 بهمن 1392
>>فاطمه نوغانی

مواد لازم :

گوشت ماهی قیمه شده(شیر،حلوا): 500 گرم

لازانیا:یک بسته 500 گرمی

پیاز خرد شده: یک عدد

سیر رنده شده: 2 حبه

گردوی خرد شده: 100 گرم

نمک،فلفل و زعفران: به میزان دلخواه

پنیر پیتزا: 200 گرم

کنجد: یک قاشق غذا خوری

مواد لازم برای سس سفید :

شیر:یک پیمانه

کره: 25 گرم

آرد:یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ماهی را با سیر و نمک آغشته کنید و کنار بگذارید، پیاز را تفت داده تا طلائی شود، ماهی را به آن اضافه کنید

خوب تفت بدهید، در ظرف رو گذاشته و حرارت را کم کنید تا ماهی درضمن سرخ شدن بپزد .

سپس گردو، فلفل، زعفران و ادویه لازانیا رو به آن اضافه کنید چند دقیقه تفت دهید تا گردو ها نرم شوند بعد از روی گاز بردارید.

برای تهیه سس سفید این غذا، کره را آب کرده بعد آرد را داخلش تفت دهید، شیرسرد را اضافه کرده، وقتی جوشید نمک و فلفل را اضافه کرده ازروی گاز برداشته.

داخل یک قابلمه بزرگ آب را جوشانده یک قاشق نمک و یک قاشق روغن مایع ریخته و لازانیا ها را بصورت کامل داخل آب قرار داده تا بپزد سپس آبکش نموده .در ادامه دو عدد لازانیای پخته را بصورت شکل بعلاوه روی هم قرار داده از مایع تهیه شده دو قاشق غذا خوری وسط آن قرار داده و می پیچیم.سپس در داخل سینی پیرکس چیده و سس تهیه شده را روی آن میریزیم و بعد پنیر پیتزا را به آن اضافه میکنیم و. مقداری کنجد روی آن می پاشیم.

این غذا را در فر یا ماکرو ویو آماده کنید فقط تا حدی که پنیر آن آب شده وبرشته شود.


تعداد بازديد:434
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar