مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
ماهی قزل آلای تند با سالاد نودل
دو شنبه 7 بهمن 1392
>>فاطمه نوغانی

مواد لازم
نودل : ۴۰۰ گرم
خیار و پیازچه خلال‌شده: از هر کدام یک عدد
ماهی قزل آلا: یک عدد
فلفل چیلی : دو عدد
سس سویا: پنج قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک و روغن کنجد و آبلیمو و شکر : از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و روغن زیتون : به میزان لازم
ابتدا نودل‌ها را پخته و آبکش کرده و به مدت دو دقیقه داخل آب سرد قرار می‌دهیم و دوباره آبکش می‌کنیم. برروی ماهی کمی نمک و فلفل زده و آن را در روغن زیتون سرخ می‌نماییم. داخل ظرف مورد نظر ابتدا نودل‌های پخته شده را می‌ریزیم بر روی آن پیازچه و خیار خلال‌شده گذاشته و ماهی سرخ‌شده را در کنار یا روی نودل‌ها می‌گذاریم.
طرز تهیه سس
روغن کنجد، سس سویا، سرکه بالزامیک، شکر، آبلیمو و چیلی خردشده را مخلوط کرده و بر روی سالاد می‌ریزیم.
 


تعداد بازديد:418
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar