مواد لازم آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ: 2 عدد سرکه:یک قاشق غذاخوری سس سویا: یک قاشق غذاخوری فیله ماهی(شیر،سنگر، حلوا..):250 گرم میگو: 250 گرم نان تست: 6 عدد نمک و فلفل: به میزان دلخواه جعفری و فلفل دلمه ای: جهت تزئین طرز تهیه: میگو ها را پس از تمیز کردن با یک عدد تخم مرغ، سس سویا، سرکه سفید، آرد ذرت و فیله ماهی در غذا ساز ریخته و پوره میکنیم سپس روی یک طرف نان مقداری از مواد را گذاشته، یک تخم مرغ را با چنگال زده و با کمک برس روی نان می مالیم و در روغن سرخ میکنیم و در ادامه لقمه ها را ظرفی چیده و با جعفری و فلفل دلمه ای تزئین میکنیم.
|