موادلازم: فیله ماهی 500 گرم مغز گردو چرخ شده 300 گرم رب انار 2/1 پیمانه آب 4 پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا گردو را با مقداری روغن تفت میدهیم حرارت شعله باید خیلی کم باشد سپس رب انار را با آب مخلوط کرده به آن اضافه میکنیم و حدود 3 تا 4 ساعت روی حرارت ملایم میگذاریم تا گردو کاملاً به روغن بیفتد وقتی آماده شد ماهی را که قبلاً پوست کنده و با نمک و فلفل مزه دار کرده و مقداری تفت داده ایم به مواد اضافه میکنیم و حدود 10 دقیقه میگذاریم تا کاملا بپزد . |