مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
فیله ماهی سوخاری به همراه چیپس
شنبه 24 اسفند 1392
>>صغری کمالی

مواد لازم:

آرد گندم 350 گرم
ماءالشعیر 500 میلی لیتر
خمیر ترش خشک یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون یک قاشق چایخوری
سیب زمینی 6 عدد متوسط
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
فیله ماهی قزل آلا 8 عدد

طرز تهیه:

آرد ، را در یک کاسه بزرگ ریخته و سپس ماءالشعیر را روی آن ریخته هم می زنیم. اگر لازم بود به تدریج آب به آن اضافه کنید و نگذارید خمیر گلوله شود، تا زمانی مواد را مخلوط می کنیم تا یک مایع رقیق حاصل شود حالا پودر خمیر ترش را همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و برای چند دقیقه در یخچال می گذاریم . قبل از استفاده به آن روغن زیتون اضافه می کنیم. برای آماده کردن ماهی، ابتدا فیله ها را در آرد می غلتانیم و سپس درون مایع تهیه شده قرار می دهیم و بعد به مدت 3 دقیقه در روغن فراوان سرخ می کنیم. مرتب آنها را زیر و رو کره تا کاملا طلایی شوند سپس ماهی ها را از روغن در آورده و روی کاغذ یا دستمال تمیزی قرار می دهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود .در مرحله بعدی سیب زمینی ها را شسته و خلالی کرده،و مقدار کافی روغن در قابلمه گود مناسبی ریخته و سیب زمینی ها را در آن غوطه ور می کنیم. بعد از چند دقیقه وقتی که سیب زمینی ها طلایی شدند از روغن خارج کرده و بر روی سینی مشبک فلزی قرا ر می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود، بر روی آنها کمی نمک و شوید خشک پاشیده سرو می نماییم.

 


تعداد بازديد:430
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar