مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کوکوی اشبل ( تخم ) ماهی
سه شنبه 10 تیر 1393
>>دکتر علی اصغر خانی پور

کوکوی اشبل (تخم)ماهی یک غذای محلی شمال کشور است که معمولاً از تخم های رسیده ماهی سفید تهیه می گردد.

مواد لازم:

-تخم رسیده ماهی سفید درشا 1 عدد

-سبزیجات معطر تازه ، پاک شده(جعفری ، هل، شوید، پیازچه و ...) نیم کیلو

-سیر تازه یا خشک شده یک بوته

-پیاز رنده شده یک بوته

-تخم مرغ 4 عدد

-پودرآویشن به مقدار لازم

-نمک، فلفل، زرد چوبه به مقدار لازم

-روغن مایع یا روغن زیتون بی بو یک لیوان

برای تهیه این غذا دریایی ابتدا تخمدانهای رسیده ماهی را به آرامی هم زده تا تخمکها از جدار تخمدان آزاد شوند.سپس پوسته جدار تخمدان را خارج نمائید.سبزیجات معطر را خیلی ریز خرد نموده ، پیاز را رنده و آبگیری و سیر را چرخ نمائید و به تخمک ها اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه پودر آویشن و ادویه جات و در صورت علاقه به طعم ترش یک قاشق آب لیمو و یا رب انار ترش را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا یکنواخت شود.

قبل از پخت 4 عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

برای پخت ابتدا در یک ماهی تابه تفلون و نچسب روغن مایع و یا روغن زیتون ریخته و در روی شعله قرار داده تا داغ شود، سپس شعله را کم نموده و خمیر آماده شده را وارد ماهی تابه نموده و پهن کنید.درب آن را گذاشته تا با حرارت متوسط به مدت 15-10 دقیقه یکطرف آن سرخ شود.توجه نمائید در صورت استفاده از حرارت تند بخش سطحی کوکوی اشبل سریعاً پخته و مغز آن نیم پخت خواهد شد.

پس از پخت کامل کوکوی اشبل ماهی را برش مثلثی داده و در یک دیس چیده و با انواع برش های هویج، کلم بروکلی، گوجه و سیب زمینی بخار پخت یا تفت داده شده تزئین و با نان مایل نمائید.

 


تعداد بازديد:641
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar