مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کوبه ماهی
شنبه 8 شهریور 1393
>>فاطمه نوغانی

مواد لازم
برنج دو سوم پیمانه
سیب زمینی 1 عدد متوسط
مرغ (ترجیحا سینه مرغ) تقریبا 150 گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده ماهی(فیتوفاک) 100 گرم
پیاز یک عدد
خلال بادام 1قاشق سوپخوری
زرشک 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
برنج را با دو لیوان آب یک مقداری نمک و یک قاشق چایخوری روغن کته کرده0سیب زمینی  و مرغ را نیز  پخته.همه این مواد را داخل غذا ساز یا گوشت کوب برقی خوب میکس کرده و به آن مقداری  نمک ، فلفل و ادویه بزنید.
برای مواد میانی پیاز را با مقدار خیلی کم روغن سرخ کرده سپس  گوشت چرخ کرده ماهی را با آن خوب تفت داده رب گوجه و زرشک و خلال را هم اضافه کنید.
تخم مرغ را  داخل  یک کاسه کاملا بزنید تا زرده و سفیده  خوب مخلوط شوند.
سپس  دست را خیس کرده و مقداری  از مواد را به اندازه یک نارنگی برداشته  و  داخل  دست کاملا باز کرده  و یک قاشق از مواد میانی وسطش  قرار داده  و دوباره بپیچید و  ابتدا داخل تخم مرغ  و سپس داخل پودر سوخاری بغلتانید و در انتها  داخل  روغن زیاد با شعله متوسط سرخ کرده و سرو نمائید.

 


تعداد بازديد:395
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar