مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
استانبولی میگو با ذرت
دو شنبه 14 مهر 1393
>>فاطمه نوغانی

مواد لازم

میگو 1 کیلوگرم

سیب زمینی 200 گرم

ادویه 5 گرم

فلفل 5 گرم

نمک 15 گرم

گوجه فرنگی تازه 200 گرم

آب لیمو 2 قاشق غذاخوری

زعفران به میزان دلخواه

دارچین کبیده 1 قاشق چای خوری

روغن 150 گرم

پیاز 2 عدد متوسط

برنج 1 کیلوگرم

فلفل دلمه ای 200گرم

ذرت کنسروی 4 قاشق غذاخوری

لوبیا سبز 200گرم

در ابتدا میگو را پوست کنده و روده آن را از پشت آن خارج می نمائیم. یک عدد از پیازها را پوست کنده به اضافه 200 گرم سیب زمینی پخته شده که از قبل پوست کنده ایم را همراه با میگو چرخ کرده و سپس ادویه، نمک و فلفل خشک را به آن اضافه و خمیر می نمائیم.

کف سینی یا یک دیس را با روغن چرب می نمائیم و خمیر آماده شه را بصورت کوفته در آورده و در سینی قرار میدهیم برای اینکه خمیر به کف دست نچسبد بهتر است که دست خود را با آب خیس کنیم پس از آن کوفته ها را بمدت 3 دقیقه در روغن تفت می دهیم.

پیاز دیگری را نگینی خرد کرده و تفت میدهیم در ادامه لوبیا سبز و فلفل دلمه را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم، سپس گوجه فرنگی رنده شده را با یک لیوان آب اضافه نموده و کوفته ها را در آن ریخته و آبلیمو را به آن می افزائیم و میگذاریم 15 دقیقه بجوشد.

برنج را جوشانده و وقتی دانه های آن کمی سفت تر از زمان معمولی است صاف میکنیم.

ته دیگ یا قابلمه را روغن می ریزیم و کف آن را با سیب زمینی ورقه شده یا نان می پوشانیم و سپس به ترتیب لایه ای از برنج ،کوفته های تفت داده شده و ذرت را در دیگ ریخته و با افزودن محلول زعفران، دارچین و روغن میگذاریم تا کاملآ مخلط دم بکشد و پس از 20 دقیقه غذا آماده سرو میباشد.

 


تعداد بازديد:354
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar