مواد لازم برای سه نفر
سیب زمینی: 300 گرم
دانه ذرت کنسروی: 120 گرم
کنسرو تن ماهی: یک عدد
جعفری خرد شده: 2 قاشق سوپ خوری
آرد سوخاری: یک پیمانه یا 50 گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
روش پخت
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده ، پس از پوست کندن ، با چنگال خوب له کنید. حالا کاسه ای آماده کنید و سیب زمینی های له شده ، تن ماهی، ذرت و جعفری خرد شده را در آن بریزید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
در صورت نیاز مایه کتلت را با نمک و فلفل سیاه طعم دار کرده، شروع به آماده کردن کتلت ها کنید. با این مقدار مواد می توانید 8 عدد کتلت درست کنید. برای این منظور مقداری از مخلوط مایه کتلت را روی کف دست تان به شکل دایره کوچک در آورده ، پس از آغشته کردن به آرد سوخاری ، در تابه ای حاوی روغن سرخ کنید . البته روغن را از پیش داغ کنید. وقتی یک طرف کتلت ها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر شان هم سرخ شود. در پایان ، کتلت ها را با لیمو ترش و در صورت دلخواه با سبزیجات تازه سرو کنید.