مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کتلت تن ماهی با طعم جعفری
سه شنبه 27 آبان 1393
>>مینا احمدی

مواد لازم برای سه نفر

سیب زمینی: 300 گرم

دانه ذرت کنسروی: 120 گرم

کنسرو تن ماهی: یک عدد

جعفری خرد شده: 2 قاشق سوپ خوری

آرد سوخاری: یک پیمانه یا 50 گرم

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

روش پخت

ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده ، پس از پوست کندن ، با چنگال خوب له کنید. حالا کاسه ای آماده کنید و سیب زمینی های له شده ، تن ماهی، ذرت و جعفری خرد شده را در آن بریزید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.

در صورت نیاز مایه کتلت را با نمک و فلفل سیاه طعم دار کرده، شروع به آماده کردن کتلت ها کنید. با این مقدار مواد می توانید 8 عدد کتلت درست کنید. برای این منظور مقداری از مخلوط مایه کتلت را روی کف دست تان به شکل دایره کوچک در آورده ، پس از آغشته کردن به آرد سوخاری ، در تابه ای حاوی روغن سرخ کنید . البته روغن را از پیش داغ کنید. وقتی یک طرف کتلت ها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر شان هم سرخ شود. در پایان ، کتلت ها را با لیمو ترش و در صورت دلخواه با سبزیجات تازه سرو کنید.

 


تعداد بازديد:356
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar