مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
خوراک ماهی کلیکا
شنبه 8 آذر 1393
>>صغری کمالی

مواد لازم :

ماهی کلیکا                                           نیم کیلو

فلفل دلمه سبز و قرمزخلال شده                از هر کدام یک عدد بزرگ

ریحان و مرزه                                         به میزان لازم

نمک و فلفل قرمز                                  به میزان لازم

پودر گلپر و آویشن                                  به میزان لازم

هویچ خلال شده                                     یک عدد بزرگ

قارچ                                                 به اندازه دلخواه

زعفران آب کرده                                   نصف فنجان

 

                               

طرز تهیه :

ابتدا بدین صورت ماهی ها را پاک می کنیم که،سر ماهی کلیکا را کشیده تا روده های آن نیز بیرون آید سپس آنها را به خوبی شسته و در صافی قرار می دهیم تا آب آنها گرفته شود ، وقتی که روغن داغ شد کلیکا ها را همراه با نمک و فلفل ، گلپر و آویشن  بخوبی تفت می دهیم بعد از آن خلال فلفل دلمه و هویچ را با مواد قبلی مخلوط می کنیم وقتی که هویچ ها کمی نیم پز شدند قارچ و ریحان و مرزه را نیز اضافه می کنیم  و در نهایت زعفران آب کرده را نیز اضافه کرده و درب ظرف را می گذاریم تا با شعله ملایم به مدت 10 دقیقه کاملا پخته شود . حالا غذای ما آماده سرو می باشد شما می توانید با لیمو ترش و جعفری آن را تزئین نمایید .

 


تعداد بازديد:281
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar