مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کتلت میگو
چهار شنبه 2 اردیبهشت 1394
>>فاطمه نوغانی

مواد لازم:

میگو 500 کیلو گرم

سیبزمینی 500 گرم

تخم مرغ 3 عدد

پیاز 1 عدد متوسط

نمک، فلفل و زرد چوبه بمیزان دلخواه

روغن به اندازه لازم

طرز تهیه:

میگوها را در یک لیوان آب با مقداری نمک به مدت 10 دقیقه میجوشانیم سپس پوست آنها را کنده و روده پشتی آنها را خارج کرده و در ادامه با پارچه تمیز آب میگوها را میگیریم. سپس یک عدد پیاز متوسط و سیب زمینی پخته شده را چرخ نموده و به آن نمک، فلفل، زردچوبه و 3 عدد تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط مینمائیم.

ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن داخل آن ریخته تا داغ شود سپس از خمیر بدست آمده توسط قالب کتلت زنی یا با دست کتلت را درست کرده و داخل ماهیتابه سرخ مینمائیم.کتلت ها را در داخل سینی گذاشته و سرو مینمائیم.


تعداد بازديد:322
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar