مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 30 خرداد 1397

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کوکوی سبزی با میگو
چهار شنبه 2 اردیبهشت 1394
>>فاطمه نوغانی

مواد لازم:
میگوی بدون سر                  500 گرم
پیاز                                 1 عدد
سیر                                2 حبه
گشنیز،شنبلیله و تره             500 گرم
زرشک                            50 گرم
تخم مرغ                            5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه            بمیزان دلخواه
روغن                               به اندازه لازم
طرز تهیه:
میگوها را در یک لیوان آب با مقداری نمک به مدت 10 دقیقه میجوشانیم سپس پوست آنها را کنده و روده پشتی آنها را خارج کرده سپس بهمراه یک عدد پیاز و 2 حبه سیر چرخ میکنیم.
سبزیها را پس از شستن با کارد یا ساطور خرد میکنیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته و خوب بهم میزنیم. میگو چرخ شده را کم کم به تخم مرغ اضافه نموده  و خوب هم میزنیم و در ادامه سبزیها را به مواد اضافه و خوب مخلوط میکنیم.
ماهیتابه ای که گنجایش تمام مواد آماده شده را داشته باشد انتخاب و داخل آن روغن ریخته و پس از داغ شدن تمامی مواد آماده شده را داخل آن ریخته و درب آن را می گذاریم تا به ملایمت زیر آن پخته شود سپس آن را بریده و برمیگردانیم تا طرف دیگر آن پخته شود.


تعداد بازديد:302
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar