مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
اشترودل ماهی
دو شنبه 28 اردیبهشت 1394
>>فریدون رفیع پور

مواد لازم برای تولید نان مغز دار (اشترودل) ماهی به روش سنتی(کارگاهی):
خمیر حدود ١٠×١٠ سانتی متر
مغزی برای پر کردن خمیر (اشترودل ماهی):
ماهی                                         ٣٠٠ گرم                   رب گوجه وآبلیمو                         60گرم
ادویه                                          10گرم
نمک                                            8گرم                      روغن                                       20گرم
پیاز                                           250گرم                      
قا رچ ، فلفل دلمه ای وسبزیجات معطر  20گرم             کنجد درصورت نیاز                      10گرم                  
روش کار:
پس از آماده سازی ماهی اقدام به  تولید فیله نموده و به مدت 10دقیقه در آب با دمای 80درجه سیلسیوس قرار میدهیم وسپس گوشت ماهی از پوست و استخوان جدا نموده و با پیاز خرد شده تفت داده و بعد مواد افزودنی شامل:قارچ،فلفل دلمه ای،رب ،آبلیمو نمک ،ادویه اضافه می کنیم و به مدت 20دقیقه حرارت ملایم میدهیم سپس مخلوط فوق را  خنک می کنیم و در ادامه  روی تخته کمی آرد می پاشیم خمیر نان را از یک طرف کمی باز میکنیم. طوریکه که تقریباً مستطیل ١٠×١0 سانتی متر بشود.
به موازات عرض خمیر،‌ مقداری از مخلوط فوق خنک شده می ریزیم .
بلافاصله از همان ضلع شروع می کنیم خمیر را لوله کرده و مثل لقمه درست می کنیم.
 طوری که دو سر خمیر روی هم بیایدو کاملا چسبیده باشد بعد رویش را به عمق2 سانتی متر شکاف های به فاصله 2 سانتی متر با چاقو ایجاد می کنیم.بعددر صورت نیاز به مقدار لازم تخم مرغ را باشیر یا آب با هم مخلوط نموده و داخل ظرف قرار داده وبه خوبی هم  می زنیم و سپس‌ با قلمو روی اشترودل ها را  با مخلوط  فوق آغشته می کنیم.
 بعد بطور دلخواه روی اشترودل ها را میتوانیم کنجد بپاشیم. اگردر حین فرآیند دمای آن افزایش یابد  اشترودل های آماده را به‌ مدت حدود ١٠ تا ١۵ دقیقه داخل یخچال قرار داده خوا هد شد. سپس اشترودل ها را  با استفاده از دستگاه  فر با حرارت ٢2٠ درجه سلسیوس به مدت 2٠ دقیقه می پزیم تا رنگ آن طلایی شود.
 


تعداد بازديد:648
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar