براساس هماهنگی های بعمل آمده درمورخه 19/6/1394 در حاشیه جلسه طرح احیای تالاب بندر انزلی برای اولین بار بخش تحقیقات فرآوری پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی بندر انزلی در راستای استفاده بهینه وایجاد ارزش افزوده آبزیان اقدام به تولید چهار نوع فرآورده نوین شیلاتی از میگوی تالاب بندر انزلی شامل:خوراک میگو، سوپ میگو، پیتزای میگو وماریناد میگو ضمن ارزیابی حسی(بررسی شاخصهای بو وطعم مزه)در محل دفتر معاونت هماهنگی وعمرانی استانداری گیلان باحضور جمعی از مدیران وکارشناسان استان به مدت یک روز در قالب سفره شیلاتی برگزار نمودند.
|