مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کباب کوبیده ماهی
شنبه 3 بهمن 1394
>>فریدون رفیع پور

گوشت قرمز 350گرم –گوشت ماهی 350گرم +دنبه گوسفند 300+ پیاز 250گرم+ زعفران نصف قاشق چایخوری+نمک وفلفل به دلخواه

طرز تهیه:

- ابتدا پیاز را با رنده ریز خرد کرده ومقدار کمی نمک زده وبه مدت چهار ساعت داخل یخچال گذاشته وسپس آب پیاز را از آن خارج نموده ودر کاسه ای در یخچال نگهئاری نمایید.

- گوشت قرمز، گوشت ماهی ودنبه گوسفند وباکمی نمک به مدت 15دقیقه مخلوط نموده وخوب ورز می دهیم وبرای سرد شدن در یخچال قرار می دهیم.

- مخلوط گوشت با پیاز آبگیری شده وکمی نمک وفلفل وآب زعفران را با هم مخلوط نموده وخوب ورز می دهیم تا بافت چسبنده شود.

- پس از سیخ گذاری به مدت یک ساعت کباب ها را در یخچال قرار دهید.

- در هنگام پخت سیخ کباب را تند تند پشت رو کنید تا از سیخ جدا نشود

- اگر از ذغال استفاده کردید ابتدا تا سفت شدن گوشت به سیخ لازم است با باد بزن ذغال را باد بزنید. 


تعداد بازديد:678
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar