مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 2 اسفند 1396

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کیلکا سوخاری
چهار شنبه 7 مهر 1395
>>فریدون رفیع پور

 مواد لازم  :
1-ماهی کیلکا                                      یک کیلو
2- سفیده تخم مرغ                                3عدد
3- آرد سوخاری  (پودری،گرانوله)            100گرم
4- آرد گندم                                       50گرم
5- نمک                                            6گرم
6- فلفل                                             4گرم
7-  پودر سیر                                     2گرم
8- آبلیمو                                           8گرم
9- روغن  مایع                                250گرم


طرز تهیه:
ابتدا ماهی کیلکا پاک نموده(خارج نمودن سر وتخلیه امعاء، احشاء)وکاملا" شستشو میگردد وسپس درآرد گندم آغشته نموده (آرد زنی اولیه) به بعد سس مایع (لعاب زنی)که از قبل آماده شده ماهی ها را درآن قرار می دهیم وسپس با آرد سوخاری آغشته نموده  ودر پایان در روغن داغ به مدت دو دقیقه سرخ مینماییم.


تعداد بازديد:416
 
Copyright (c) 2018 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar