خبرها
مصاحبه با خبرگزاری ایرنا
يک شنبه 11 مهر 1395

در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا روز چهارشنبه مورخ 7/7/95 ، قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان از تولید خمیر ماهی آماده مصرف بعنوان یک فرآورده غذایی با ارزش و دارای قابلیت صادرات خبر داد...


در این مصاحبه جناب آقای مهندس زارع اظهار کرد: با اشاره به تولید 160 هزار تن ماهی پرورشی در کشور، تولید این محصول را میتوان یک مزیت صادراتی برای تولید کنندگان در کشور عنوان کرد.

وی تصریح کرد: خمیر ماهی آماده مصرف از گوشت چرخ کرده ماهی کپور نقره ای پس از مراحل عمل آوری و پخت تولید می شود.

وی خاطر نشان کرد: در این فرآورده از 100 درصد گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای به همراه ادویه جات مواد پر کننده، قوام دهنده، بهبود رنگ و طعم دهنده های طبیعی استفاده میشود. این فرآورده مغذی با داشتن بافتی نرم همانند کره های خوراکی و عطر و طعم مناسب، از استقبال بسیار خوبی در بازارهای جهانی برخوردار است.

زارع افزود: از خصوصیات با ارزش این فرآورده امکان تولید آن از تمام ماهیان ریز اندام ارزان قیمت و صید ضمنی ماهیان پرورشی و ضایعات و زائدات حاصل از کارخانجات فرآوری آبزیان است.این محصول پس از عمل آوری در شیشه های 50 و 100 گرمی بسته بندی شده و پس از هواگیری پاستوریزه شده و بدون افزودن هیچگونه مواد نگهدارنده شیمیایی بسته بندی و در دمای یخچال به مدت سه ماه قابل نگهداری است. قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان اظهار کرد: این محصول به صورت تحقیقاتی نمونه سازی شده و نتایج آن در اختیار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت.

 


 


تعداد بازديد:302