خبرها
جلسه علمی- تخصصی
شنبه 16 شهریور 1398
روز دوشنبه مورخ 27 مرداد 1398 جلسه ای با حضور دکتر ولی پور، رئیس محترم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی و رئیس بخش فرآوری، آقای مهندس زارع و همکاران تحقیقاتی بخش برگزار شد.

در این جلسه دکتر ولی پور ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید غدیر خم، از حضور همکاران در جلسه تشکر و قدردانی نمودند. در ادامه آقای مهندس زارع، رویالیتی اسنک ماهی را در قالب پاور پوینت ارائه نمودند و این طرح پژوهشی توسط همکاران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. در ادامه برنامه ریزی جهت مقدمات برگزاری روز مزرعه به مدت یک روز با محور فرآوری پرداخته شد و قرار شد از سخنرانان کلیدیموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تات و نماینده های شیلات ، جهاد کشاورزی استان گیلان ، صاحبان صنایع و مدیران کارخانجات برای ارائه اهداف و تشریح سیاست های صنایع در راستای فرآوری ، دعوت بعمل آید و مهمترین محصولات فرآوری و پروژه های تحقیقاتی مصوب بخش  در قالب کلیپ، سفره شیلاتی، پیامک های تبلیغاتی معرفی گردد. در این جلسه مسئول بخش فرآوری از تدوین دستورالعمل اجرایی برای فرآوری تخم ماهیان استخوانی توضیح دادند و قرار شد توافق نامه فیمابین اداره کل شیلات استان و پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی (بخش فرآوری) اصلاح و  طی نامه ای جلسه مشترک با اداره کل شیلات جهت برنامه ریزی ، تبادل نظر و همکاری های مشترک در اجرای پروژه های تحقیقاتی برگزار شود. همچنین در ادامه جلسه قرار شد یک کمیته استانی با محور فرآوری آبزیان تشکیل شود . در پایان برای به روز رسانی دستاوردهای فرٱوری برنامه ریزی و تصمیم گرفته شد هدف نهایی فرآوری در قالب یک پکیج با عنوان " پکیج کلی فروری آبزیان در سطح کشور"  در سطح ملی توزیع  شود و از نقطه نظرات دست اندرکاران، صاحبان صنایع، مدیران ، دانشگاهها و ... استفاده شود.

جلسه ساعت 12 با جمع بندی نظرات و پیشنهادات همکاران و ذکر صلوات بر محمد و آل محمد(ص) به پایان رسید.


تعداد بازديد:12